Racen met NKHTGT

Meteen inschrijven? Klik hier voor het NKHTGT 2021 Inschrijfformulier

De package deal 2021 voor het hele seizoen kost € 3.250  en incidentele deelname kost € 795 per evenement. Deze scherpe prijzen zijn mede mogelijk door de genereuze bijdrage van onze hoofdsponsor Nolte Küchen.

Let op: Er worden maximaal 45 package deals verkocht. In verband met het maximale aantal NKHTGT deelnemers van 32 aan het evenement op Zandvoort op 4 en 5 juni hebben bij dat evenement alleen de eerste 32 package/sponsor deals inschrijvers een gegarandeerde startplek. Uiteraard stellen we alles in het werk om iedereen die dat wil aan het evenement wil deelnemen van start te laten gaan.

Het is niet ondenkbaar dat er door de Covid-19 situatie evenementen geannuleerd worden. Als dat het geval is wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort. Zie hieronder voor meer informatie

Kalender NKHTGT 2021

NKHTGT 2021 powered by Nolte Küchen
date circuit qualifying race 1 race 2 max # NKHTGT competitors max. noise level
16/17/18 April Hockenheim
4/5 June Zandvoort 30 minutes 61 minutes 61 minutes 32 89 dBA
25/26 June Spa-Francorchamps 30 minutes 61 minutes n/a 45 tba
16/17/18 July Zolder 25 minutes 40 minutes 40 minutes 47 tba
6/7/8 August TT-Circuit Assen 30 minutes 30 minutes 30 minutes 47 tba
3/4 September Barcelona 30 minutes 50 minutes 30 minutes tba tba
8/9/10 October Dijon-Prenois 20 minutes 40 minutes 40 minutes 47 tba

NB: kalender onder voorbehoud wijzigingen en van goedkeuring door de KNAF

Package deal 2021

De package deal 2021 voor deelname aan alle NKHTGT races kost € 3.250. De prijs van de package deal is inclusief de NKHTGT lidmaatschapscontributie 2021 voor één rijder. Voor een tweede rijder is € 40 contributie verschuldigd. Een package of sponsor deal inschrijving voor het NKHTGT 2021 is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Als je een zakelijke factuur voor je package deal inschrijving wilt ontvangen, dan kies je voor de NKHTGT sponsor deal  à € 4.250 (0% BTW). Hiermee schrijf je niet alleen in voor het NKHTGT 2021 , je sponsort het NKHTGT ook nog eens! De sponsor deal geeft recht op vermelding van de bedrijfsnaam op onze website en bij zoveel mogelijk andere publiciteit. Uiteraard zijn ook andere vormen van sponsoring mogelijk en zeer welkom! Als je de mogelijkheden wilt bespreken kun je contact opnemen met Bert Mets (bert@nkhtgt.nl)

Er worden maximaal 45 package deals verkocht. In verband met het maximale aantal NKHTGT deelnemers van 32 aan het evenement op Zandvoort op 4 en 5 juni hebben bij dat evenement alleen de eerste 32 package/sponsor deals inschrijvers een gegarandeerde startplek. Indien je wel een packagedeal afneemt, maar te laat bent met je inschrijving en betaling  om bij de eerste 32 deelnemers te behoren, dan ontvang je een restitutie van € 540 als er geen startplek voor je beschikbaar is tijdens het evenement op Zandvoort.

Als evenementen vanwege Covid-19 of om andere redenen definitief geannuleerd worden, dan ontvangt elke package/sponsor deal inschrijver per geannuleerd evenement een restitutie van € 540. Incidentele deelnemers ontvangen bij annulering van een evenement het volledige inschrijfgeld terug.

Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Het inschrijfformulier kan digitaal (in pdf formaat) aan race@nkhtgt.nl worden gestuurd of per post aan het secretariaat. Vergeet niet een kopie van de eerste pagina van het HTP van de auto(s) waarmee je komt racen mee te sturen!

De inschrijving voor de package deal sluit op 1 maart 2021 om 00:00 uur, hierna worden geen package deal inschrijvingen meer geaccepteerd. Acceptatie van inschrijvingen voor de package deal is op volgorde van binnenkomst van betaling en wordt gestaakt op de sluitingsdatum.

Als het aantal betaalde inschrijvingen op de sluitingsdatum groter is dan het maximum van 45, dan bepaalt het bestuur de volgorde van acceptatie van de inschrijvingen op basis van het aantal deelnames van de inschrijver in de periode 2016-2020. Een inschrijver die bij het overschrijden van het maximale aantal inschrijvingen niet in aanmerking komt voor een package / sponsor deal wordt met voorrang op de wachtlijst geplaatst incidentele deelname geplaatst voor de evenementen waaraan zij willen deelnemen. Als een al betaalde inschrijving om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd kan worden door NKHTGT, dan wordt het betaalde inschrijfgeld volledig teruggestort.

Het inschrijfgeld moet voor de sluiting van de inschrijving op 1 maart 2021 volledig betaald zijn op:

NL17 RABO 0105 2803 48

 t.n.v. NK-HTGT

 Amsterdam

 BIC code:  RABONL2U

Vermeld bij de betaling duidelijk de naam van de deelnemer(s) waarvoor de betaling bedoeld is.

 Incidentele deelname

Het inschrijfgeld voor incidentele deelname is € 795 per evenement. Als je geen lid bent van de vereniging NKHTGT betaal je voor seizoen 2021 een eenmalige lidmaatschapsbijdrage van € 40 per rijder. Dit lidmaatschap eindigt automatisch aan het eind van het jaar.

De voor-inschrijving voor incidentele deelname start per direct, bevestiging van incidentele inschrijvingen volgt nadat de inschrijving voor de package deal gesloten is. Incidentele inschrijvingen worden geaccepteerd op basis van beschikbaarheid van startplaatsen.

Heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug!

0 + 4 = ?