Benelux Open (11 & 12 september) – Zandvoort

Rijdersinformatie NKHTGT Benelux Open Races Circuit Zandvoort, vrijdag 11 september en zaterdag 12 september 2020

Race met twee startvelden

Wij rijden twee races van 45 minuten, samen met de deelnemers van Triumph Competitions-British HTGT. We hebben twee aparte startvelden met in totaal zo’n 50 auto’s. Er is een rollende start, waarbij de twee startvelden 20 seconden na elkaar starten. Er is een verplichte pitstop van 60 seconden tussen de 15de en 30e minuut van de race, waarbij een rijderswissel mogelijk is. Het maximale geluidsniveau tijdens dit evenement is beperkt tot 89 dBA.

Voorlopige inschrijflijst en wachtlijst

Controleer je gegevens goed en geef onvolkomenheden direct door! Het kan zijn dat de startnummers om praktische redenen aangepast moeten worden. Als dat zo is, dan hoor je dat zo snel mogelijk. Zowel NKHTGT als Triumph Competitions hebben een wachtlijst, dus we horen graag direct als je niet van start kunt gaan in dit evenement, zodat een rijder op de wachtlijst toch van start kan gaan.

Toegang paddock

De paddock is vanaf donderdag 10 september vanaf 18:00 uur geopend. De technische keuring zal op donderdagavond in de paddock plaatsvinden. Voor degenen die later aankomen is er een keuringsmogelijkheid op vrijdagochtend. Om toegang tot de paddock te krijgen moet je de bijgevoegde doorlaat (Pass Zandvoort) afdrukken, en invullen en tonen bij de paddockingang.

Voorruitstreamer Nolte Küchen

Na twee jaar zeer gewaardeerde sponsoring door Catawiki zijn we enorm blij met Nolte Küchen als nieuwe hoofdsponsor. Alle deelnemende auto’s moeten tijdens de kwalificaties en tijdens de races de Nolte Küchen voorruit streamer op de auto hebben, die bij de technische keuring wordt uitgereikt.

Corona

Tijdens het evenement is een coronaprotocol van toepassing, waar we in een aparte mail op terugkomen. Maar we roepen al onze deelnemers en hun teams nu al op om zich hoe dan ook aan dit protocol te houden en in ieder geval de bekende corona gedragsregels in acht te nemen:

  • houd minimaal 1,5 meter afstand
  • schud geen handen
  • was je handen vaak en goed
  • blijf thuis als jij of een huisgenoot positief getest is op corona
  • blijf thuis als jij of een huisgenoot symptomen heeft die op een coronabesmetting kunnen duiden (koorts, hoesten, niezen en smaak/geurverlies, etc).

Helaas: geen prijsuitreiking

Het is natuurlijk vreselijk jammer, maar in verband met de coronasituatie kan er geen NKHTGT prijsuitreiking plaatsvinden.

NKHTGT 2020 Inschrijfformulier
Benelux Open Races – NL
Zandvoort Tijdschema
Benelux Cup Zandvoort NKHTGT Provisional
Protocol corona preventie KNAF en KNMV

Gamma Racing Day (25-27 september) – TT Assen

Hieronder en bijgaand vind je bijna alle informatie over de Gamma Racing Day op 25, 26 en 27 september 2020 op het TT-Circuit Assen.

Er zijn nog startplaatsen!

Op dit moment hebben we met 30 inschrijvingen een heel mooi startveld, maar er kunnen nog meer auto’s van start! Als je nog niet bent ingeschreven en je wilt toch meedoen of je kent iemand die mee zou willen doen: graag contact via info@nkhtgt.nl of telefonisch, zie onder.

Entry list and corona registration form

Zie bijgaand de voorlopige deelnemerslijst. Controleer je gegevens goed en geef onvolkomenheden en aanvullingen direct door via info@nkhtgt.nl. Ook in dit evenement moet iedere rijder en zijn helpers/team zich van te voren aanmelden, in dit geval met het bijgaande registratieformulier. Dringend verzoek om het formulier per omgaande ingevuld aan mij terug te sturen, de absolute deadline is maandag 21 september 19:00 uur!

Update tijdschema en paddockindeling

Bijgaand het uitgebreide tijdschema, met toegangstijden van de paddock, tijdstip briefing, scrutineering, etc. en apart bijgaand de paddockindeling.

Coronaregels

Tijdens dit evenement is de paddock alleen toegankelijk voor deelnemers en met het registratieformulier aangemelde team leden. Publiek wordt helaas niet tot de paddock toegelaten, maar is wel welkom op de tribunes. De 10.000 tribune kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

In de paddock gelden de bekende corona gedragsregels:

  • houd minimaal 1,5 meter afstand
  • schud geen handen
  • was je handen vaak en goed
  • blijf thuis als jij of een huisgenoot positief getest is op corona
  • blijf thuis als jij of een huisgenoot symptomen heeft die op een coronabesmetting kunnen duiden (koorts, hoesten, niezen en smaak/geurverlies, etc).

Daarnaast is een mondkapje verplicht in de gebouwen op het circuitterrein, dus ook bij de briefing.

Het is natuurlijk jammer, maar in verband met de coronasituatie kan er ook tijdens dit evenement nog geen NKHTGT prijsuitreiking plaatsvinden.

GAMMA Racing Day Inschrijfformulier
GAMMA Racing Day Tijdschema
Paddockplan GAMMA  Racing Day 2020
Deelnemerslijst GAMMA Racing Day
Protocol corona preventie KNAF en KNMV

GEANNULEERD Motors Cup (16-18 oktober) – Le Mans