On the way to Anderstorp

Over een paar dagen maken we kennis met de Zweedse lifestyle (en de Zweedse racestyle…). Om te beginnen: er is helaas een misverstand ontstaan over een derde race op zondagmiddag en je raadt het al: er is géén derde race. We hebben dus twee testsessies van 20 minuten op vrijdag, een kwalificatie van 20 minuten op zaterdag, een race op zaterdagmiddag en een race op zondagochtend, allebei van 27 minuten + 1 ronde.

De Zweedse lifestyle komt ook tot uiting in het tijdschema. De tijden voor de vrijdag zijn indicatief en er zijn geen tijden aangegeven voor zaterdag en zondag. Het programma begint om 9:00 uur en gaat verder na de lunch om 13:15 uur (zaterdag) en 13:35 (zondag). Na iedere heat wordt zo snel mogelijk met de volgende heat gestart. Het tijdschema en onze deelnemerslijst staan op de rijders info pagina: https://www.nkhtgt.nl/deelnemers-informatie/#aankomende-races.  Zie voor alle deelnemers in de verschillende klassen https://www.eventsupport.se/entre/public/registrations.php?race=3077.

Tot ziens in Anderstorp!