Nieuwe gezichten in NK HTGT powered by Nolte Küchen

Het raceseizoen 2021 staat op het punt te beginnen! Maar liefst 35 coureurs staan te popelen om eindelijk weer de strijd aan te kunnen gaan. Natuurlijk in het NK HTGT powered by Nolte Küchen, de internationale raceserie voor pre-1966 toerwagens en GT’s die dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert. Op de deelnemerslijst komen we diverse nieuwe namen tegen, zoals Thijmen de Vries, die de Mini Cooper zal delen met zijn vader René, en Frank Veenstra die een MGB aan de start brengt. Daarnaast zien we vele bekende namen, waarvan sommigen een comeback maken. Onze kampioen van 2017 Mark Dols keert terug met zijn Marcos 1800 en de familie van Gammeren (Theo, Henk en Thijs) neemt behalve hun Porsche 911 ook een Ford Falcon mee. Wie gaat er winnen? Er staan zoveel ervaren coureurs op de startlijst dat het aanwijzen van een favoriet onmogelijk is. Wordt het een Lotus Elan, Jaguar E-type, Shelby Mustang, TVR Griffith, Porsche 904 of een Ford Falcon? Er zijn meer dan 10 serieuze kanshebbers voor de winst. Het beloven twee spannende races te worden! Wanneer en waar dan? Op 4 en 5 juni in Zandvoort, helaas nog zonder publiek.

Kijk voor alle informatie op de website www.nkhtgt.nl

Foto: Leon Bousie / Rauwworks