NKHTGT powered by Nolte Küchen kijkt vooruit naar jubileumjaar 2021

Zelden hebben we zo een bewogen tijd meegemaakt als het raceseizoen 2020. Toch is het ons gelukt om vier prachtige wedstrijden verdeeld over twee raceweekeinden te organiseren. Bij beide weekenden hadden we een mooi en uitgebreid deelnemersveld. Met deelnemers die zich voorbeeldig hebben gedragen zowel op als naast de baan! Daar zijn we uiteraard zeer content mee. We zijn daarnaast tevreden dat we alles wat niet doorging correct hebben kunnen afhandelen, zowel met de deelnemers als met de organisatoren. Zo konden we iedereen die betaald had voor een package deal, zijn inschrijfgeld teruggeven. Natuurlijk is de situatie voor 2021 onzeker, maar we hebben dit seizoen geleerd dat het belangrijk is om optimistisch, flexibel en ook stressbestendig te zijn. Daarom plannen we een volledige kalender voor 2021. Het wordt een extra bijzonder jaar, want we vieren het 25-jarig bestaan van onze serie NKHTGT. De gebruikelijke aftrap met een feestavond en prijsuitreiking behoort zoals het er nu naar uitziet helaas niet tot de mogelijkheden en onze ledenvergadering zullen we naar alle waarschijnlijkheid online gaan houden. Wat we zeker wel gaan doen is racen! De eerste helft van het seizoen blijven we relatief dicht bij huis, laten we zeggen maximaal 450 km van Utrecht verwijderd. Later in het jaar hopen we een sterk gevarieerd programma te kunnen gaan rijden. Om ons 25-jarig jubileum niet geheel geruisloos te laten passeren zijn nu druk bezig om een extra (7de) raceweekend in het zonnige zuiden voor het late najaar 2021 te organiseren, inclusief een feestelijke jubileum barbecue!

Het zal voor 2021 gewoon weer mogelijk zijn om de NKHTGT package deal aan te schaffen. Waarbij we onze trouwe package deal kopers extra zullen belonen voor hun loyaliteit, mede gelet op onze plannen voor het extra race weekend! Individueel inschrijven voor de races kan uiteraard ook. Zodra we alles definitief geboekt hebben – binnen enkele weken – zal nadere informatie hierover volgen. Begin dus nu aan die winterbeurt of die snelle motor, want één ding is zeker: als het ook maar enigszins kan, zorgen wij ervoor dat je kunt racen!

Wij verwachten jullie allemaal te zien bij het NKHTGT powered by Nolte Küchen 2021.

Blijf gezond en houd je mailbox in de gaten!

 

Namens het gehele NKHTGT bestuur,

Bert Mets (0653179534)

Voorzitter NKHTGT